Saturday, May 19, 2018

ALIENS are demonic beings because ...



Οι εξωγήινοι της εποχής μας ταιριάζουν με τους δαίμονες και τους πεσμένους αγγέλους που αναφέρονται στη Βίβλο σχετικά με τη συμπεριφορά τους.
Όπως η Αγία Γραφή παρέχει ξένους, δεν επιβεβαιώνουν ποτέ τη θεότητα του Χριστού, ούτε ισχυρίζονται ότι έρχονται στο όνομά του.
Οι αλλοδαποί αλλάζουν τις ιστορίες τους για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να πιστέψουν τα ψέματά τους. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι πριν ο άνθρωπος βγει ή στέλνει τους δορυφόρους εκεί, οι αλλοδαποί θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι οι πλανήτες όπως ο Δίας στο ηλιακό μας σύστημα. Καθώς ο χρόνος πέρασε και ο άνθρωπος έμαθε περισσότερα για τον πλανήτη μας, συνειδητοποιήσαμε ότι κανείς δεν μπορούσε να ζήσει σε έναν πλανήτη όπως ο Δίας, έτσι οι αλλοδαποί άλλαξαν την ιστορία τους. Τώρα ισχυρίζονται ότι προέρχονται από άλλα ηλιακά συστήματα και συστάδες αστέρων όπως η Ανδρομέδα και οι Πλειάδες.
Παρόλο που οι αλλοδαποί είπαν να πάνε, φαίνεται ότι πρέπει να επιβιώσουν, ακριβώς όπως οι πεσμένοι άγγελοι χρειάζονται ανθρώπινα όντα για να λεηλατούν.
Οι αλλοδαπές απαγωγές σταμάτησαν επικαλούμενοι το όνομα του Ιησού.
Οι ξένοι φέρνουν ιδέες στη γη για να βοηθήσουν τον άνθρωπο να ενταχθεί στον κόσμο σε μια νέα εποχή συνείδησης. Αυτός ο συνδυασμός ανοίγει το δρόμο για τον αρχηγό τους (ο οποίος είναι ο Αντίχριστος), καθιστώντας την ανθρωπότητα να ξεχάσει τη θρησκεία και τις πεποιθήσεις τους στις χώρες τους.
Οι αλλοδαποί συχνά αποκαλούν «νεογέρτες» και αποκρυφιστές, σε αντίθεση με τους χριστιανούς. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, καθώς άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν έρθει σε επαφή με τους «αλλοδαπούς». Ωστόσο, νομίζω ότι αυτοί οι «αδελφοί διαστημικής» δεν ενδιαφέρονται πολύ. Στην επικοινωνία με τους χριστιανούς Αυτό συμβαίνει επειδή οι Χριστιανοί θα μπορούν να δουν στη μεταμφίεση και τους ξένους να γνωρίζουν τι είναι :. Δαίμονες
Οι αλλοδαποί δεν έρχονται σε αντίθεση με τους λατρεμένους από τους ανθρώπους μπορούν επίσης να αρνηθούν τον δημιουργό τους (Θεός). Αντί να ισχυρίζονται ότι οι δημιουργοί. Αυτό χρησιμεύει για να τραβήξει τον άνθρωπο μακριά από τον Θεό.
Οι αλλοδαποί δίνουν ανθρώπινη τεχνολογία, αλλά αυτά τα "επιτεύγματα" είναι συνήθως καταστροφικά. Υπάρχουν μυστικά σχέδια πολλών κυβερνήσεων στον προϋπολογισμό τους, τα οποία συνήθως αφορούν τη δημιουργία νέων συστημάτων όπλων. Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας για τέτοια όπλα λέγεται ότι προέρχεται από αλλοδαπούς. Γιατί οι ξένοι δεν μας δίνουν ποτέ την τεχνολογία που σώζει ζωές;
Οι αλλοδαποί συχνά εκπέμπουν τρομερές οσμές όπως το θείο. Οι Χριστιανοί πιστεύουν όχι μόνο στην αθανασία της ψυχής και την ανάσταση
του σώματος. Σύμφωνα με την πρόταση του Θεού στην πρώτη μας δημιουργία, την ανθρώπινη ψυχή και την
Το ανθρώπινο σώμα είναι αλληλένδετο και κανείς δεν μπορεί να είναι σωστός χωρίς το άλλο. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
As a consequence of a fall, body death, these two separate, but this separation is
Permanent and permanent. During the Second Coming of Christ we will be raised from the dead with our soul
And our body; And so, having the soul together with the body again, we will present ourselves in front of
our Lord for the final Judgment.

No comments:

Post a Comment